Forsiden
UdtalelserKøbenhavn den 7. april 2011

COPENSHIP A/S
Jeg kan på det varmest anbefale Teis som kommunikationsrådgiver og
sparringspartner.

For mig som virksomhedsleder, og jeg tror for alle andre, er det meget vigtigt at der bliver lyttet når man siger noget og at det er de rigtige ting som man får fremhævet og understreget.

Man kan læse og lære mange ting i diverse bøger og ved at studere andre, men Teis’ evne til at ’gå ind i dit univers’ og arbejde ud fra dine forudsætninger har gjort at jeg virkelig føler at jeg har rykket mig som kommunikator og også at selvtilliden har fået et kæmpe løft.

Jeg vil helt sikkert arbejde med Teis igen hvis jeg føler at jeg har behov for et ’brush-up’ eller en videreudvikling af mine kompetencer

Michael Fenger

President and CEO
COPENSHIP A/S 

København den 14. august 2009

Plesner A/S

I forbindelse med Plesners tre-årige lederuddannelse har Teis Bayer og Absolut Forum hjulpet os med at udvikle og afholde både workshops, coachingforløb og individuelle sessioner med temaer som spænder over f.eks. "Den vanskelige samtale", "Konstruktiv feedback", "Præsentationsteknik", "Kropssprog" og "Hvordan virker jeg?".

Alt det arbejde, Teis har leveret hos os, har haft et utroligt højt professionelt niveau og har virket reelt værdiskabende både i forhold til hver enkel deltager på uddannelsen og i forhold til hele vores organisation. Teis og hans medarbejdere har forstået at skabe scenarier og karakterer, der er så overbevisende, at de kunne være taget ud af vores egen virkelighed.

Læs hele referencen her...


Hørsholm den 1. okt. 2007

Velux Danmark A/S

Velux Danmark A/S har brugt Teis Bayer og Absolut Forum i forbindelse med præsentationstræning af vores eksterne salgskonsulenter i efteråret 2006.Formålet var at optimere den personlige og individuelle gennemslagskraft.

Vi har været meget glade for Teis, som har hjulpet os med at blive bedre ved diverse præsentationer hos vores kunder. Med Teis har vi bl.a. gennemgået stemmetræning, arbejdet med kropssprog, udtryk, bedre brug af rum og ikke mindst tilstedeværelse. Kort sagt har vi lært at kommunikere vores budskaber til kunderne ved altid at kunne bevare deres fokus på os.

Med venlig hilsen

Salgskoordinator
Agne Garmute Lukassen

Download som PDFFrederiksberg den 7. september 2009

Frederiksberg Bibliotek

På Frederiksberg Biblioteker følte vores medarbejdere et stigende behov for hjælp til at tackle de stadig større udfordringer, de møder i forhold til vanskelige lånere.

Derfor kontaktede vi Absolut Forum v/Teis Bayer i foråret 2009. 

Det resulterede i to dages interaktiv træning af vores frontpersonale i konflikthåndtering den 14. og 15. Maj 2009.

Absolut Forum udviklede og iscenesatte fiktive rollespil ud fra cases givet af vores personale. Typiske situationer med vanskelige brugere, som personalet bliver konfronteret med på deres arbejde.

Læs hele referencen her...


København juni 2008

Instituttet for Medietræning

Teis Bayer og Absolut Forum har siden oprettelsen af Instituttet for Medietræning været en af vores mest brugte samarbejdspartnere, som det altid er en fornøjelse at have med til en trænings-session, hvor det gælder om at lære deltagerne at udtrykke sig kort og præcist, og samtidig vise sin personlighed.

Teis kan som få skabe den stemning der skal til for at mennesker tør springe ud og vove at bryde deres grænser og dermed udvide deres egne kommunikative evner. Det kan han bl.a. fordi han er eminent til på meget kort tid at aflæse en situation – ener at møde det enkelte mennesker der hvor det er og lade det ære udgangspunktet for undervisningen.

Læs hele referencen her...


IT- & Telestyrelsen:

Absolutforum leverede varen fuldt ud.
Vi havde en god bearbejdning af mulige dilemmaer og fik vendt ”delikate” problemstillinger på en måde, så alle kunne være med. Vi fik en fælles oplevelse, hvor vi fik grinet af os selv og vores nogen gange karikerede arbejdssituationer – og bedst af alt så vi nogle indlysende løsninger.
Det at se skuespillere spille de situationer, man selv er en del af i hverdagen, giver alle mulighed for at anskue tingene på en måde, så man konstruktivt forsøger at løse konflikten i situationen.
Det bliver ikke sidste gang, at vi arbejder på den måde.
Absolut Forum var et godt valg.”

                 
Michala Høg Daimar, Kontorchef, Strategisk Kontor, IT & Telestyrelsen

STIKPILLEN:
"Stykket er rigtig godt. Jeg føler næsten, jeg selv har oplevet det samme,"
Sygehjælper Merete Belling

"Man skulle tro, skuespillerne var ansatte her fra hospitalet,"
Fire FOA-medlemmer, Herlev Sygehus

PLADS TIL ALLE:
”Vi var flere fra vores afdelingsbestyrelse, der så forestillingen sammen. Vi lærte meget af det og kan bruge det i vores daglige arbejde i vores boligområde. Vi kommer altid til at grine, når vi tænker på forestillingen, for det var så genkendeligt – så måske griner vi også lidt af os selv…”

Sara Faour, medlem af afdelingsbestyrelsen i Egedalsvænge

VI SKAL JO ALLESAMMEN VÆRE DER:
”Forestillingen vrider den politiske korrekthed i stumper og stykker og trækker alle de fordomme, vi nærer om hinanden frem i lyset. Puh, hvor det letter!”
Chefkonsulent i Råstof ApS

”Forestillingen er til tider særdeles ironisk på en meget morsom måde, og når vi alle får lejlighed til at være en del af spillet virker ironien i scenerne på bedste måde. En flot forestilling, der er god som oplæg til arbejdet med etnisk ligestilling.”
Afdelingschef, Kolding Kommune

”Mange tak for en aktuel og vedkommende forestilling. Den ramte lige i plet. Vore kursister var meget aktive og engagerede og kunne bruge deres erfaringer både fra praktikken og undervisningen. En genial måde at undervise på.”
Social og Sundhedsskolen i Frederiksborg Amt

SKRÆDDERSYEDE FORUMTEATERFORESTILLINGER:
”Jeg er dybt fascineret af jeres "produkt" og det, det giver at arbejde med problemstillinger på denne måde. Og meget imponeret af jeres indsats!”
Sine Gormsen, HR-konsulent, DSB  HR-Service, Helse & Miljø

PLAYBACK – SPONTANE FORUMSPIL:
“The involvement of professional actors was good. They were good at emphasizing relevant attitudes and at involving the managers.Especially the part of acting leadership and discussing the situations was of great benefit, even for experienced leaders. It was really good to have the actors there to ask very specific questions like: How will you do that; what should I say. It means that a lot of the sometimes “fluffy” words get practical …”
Leaders and managers, SimCorp

 

 
Strandboulevarden 110, 3.th. • 2100 København Ø • teater@absolutforum.dk • Tel. +45 51 29 02 15
Forsiden Forsiden