Forsiden
Teater TeambuildingOpsætning af en teaterforestilling, cabaret eller revy kræver samarbejde, kreativitet, lydhørhed og mod til at bryde egne grænser. Egenskaber, der også er brug for i enhver moderne organisation.
En teaterproces kan på tværs af faggrupper få medarbejdere og ledelse rystet godt sammen og kan give fælles oplevelser, der beriger organisationen langt ud over selve arrangementet.
Alle funktioner – fra manuskriptforfatter, instruktør og skuespiller til tekniker, rekvisitør og kostumier – er uundværlige for at skabe et godt produkt.

Man kan vælge at lade processen og det kreative arbejde med tekst, krop, stemme og fantasi være målet i sig selv – eller man kan inkorporere temaer og udfordringer, som organisationen står over for.

Absolut Forum hjælper jer med at sætte en forestilling op og forene proces, produkt og underholdende fællesskab. I samarbejde med jer planlægger vi forløbet og beslutter tema, form og arbejdsfordeling. Mulighederne er utallige.
Pris: Efter aftale. Afhængig af omfanget af research, koncept- og manuskriptudvikling og antal prøvedage, skuespillere/instruktører/musikere og geografi.

Da såvel vore kunders som Absolut Forums videre udvikling ligger os på sinde, tilbyder vi altid et opfølgende møde.
Strandboulevarden 110, 3.th. • 2100 København Ø • teater@absolutforum.dk • Tel. +45 51 29 02 15
Forsiden Forsiden