Forsiden
Hvem er vi og hvad vil vi?


ABSOLUT FORUMs kernegruppe har alle rødder i teatrets verden. Vi har i vores mangeårige virke med professionel organisationsudvikling erfaret, at den æstetiske læring, hvor vi benytter teaterinspirerede metoder, som både taler til intellekt og følelser, hoved og krop, lagrer sig langt bedre end den klassiske undervisningsform.

Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle og forfine vores speciale: Det interaktive teater – læring, der underholder og engagerer. Vi forsøger at være et team med respekt for forskellighed og uenighed – og ikke blot tale om det…

Absolut Forum samarbejder med en lang række af landets bedste interaktiv teater skuespillere; vi har selv uddannet nogle af dem. Vi caster til den enkelte opgave, ligesom vi henter specialister ind til specialopgaver.

Teis Bayer: Ejer
Leder, konsulent og skuespiller
Uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater.
Har arbejdet med interaktivt teater siden 2000. Er - udover at være konsulent og interaktiv skuespiller – også researcher, manuskriptudvikler og instruktør.

Arbejder som skuespiller i en lang række andre forumteatre, konsulentvirksomheder og institutioner.

Underviser i forumteater, præsentationsteknik, kommunikation og stemme. Har stor erfaring i arbejdet med ”Den Svære Samtale”.

Strandboulevarden 110, 3.th. • 2100 København Ø • teater@absolutforum.dk • Tel. +45 51 29 02 15
Forsiden Forsiden